Word donateur

Om het mogelijk te maken dat zoveel mogelijk meervoudig gehandicapten, ernstig zieke kinderen en diep dementerenden kunnen genieten van de bijzondere ervaring bij een bezoek aan De Belevenis, zijn we aangewezen op bijdragen uit de samenleving. Daarom doen we een beroep op u. Word donateur van Stichting De Nieuwe Belevenis. Dat kan op verschillende manieren:

  1. Donateurschap: eenmalig / jaarlijks voor de algemene kosten.
  2. Een cadeautje (bijvoorbeeld voor verjaardag) voor een bezoek van iemand uit de genoemde doelgroepen (rechtstreeks naar instelling of familie, of via De Nieuwe Belevenis).
  3. Als u bij een gelegenheid – bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum niet zou weten wat u nog te wensen heeft, kunt een bijdrage vragen voor De Nieuwe Belevenis.
  4. Met uw club een actie organiseren voor De Nieuwe Belevenis.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? stuur ons een e-mail. Vanzelfsprekend vertellen wij u graag meer over onze organisatie.

Wilt u ons direct steunen? Wij zijn blij met elk bedrag. U kunt overmaken naar NL10 RABO 013 013 0710 ten name van Stichting de Nieuwe Belevenis onder vermelding van ‘donatie’.