Reserveer uw bezoek

U bent van harte welkom
De Nieuwe Belevenis is volop in ontwikkeling. Een unieke belevingswereld, waar alles mag en niets moet. Samen genieten, ervaringen opdoen, leren en elkaar inspireren.

_dsc2390

De verschillende theaters
U kunt alle theaters bezoeken of een keuze maken.

Belevenistheater ‘Op reis’:
Bij deze Belevenis ligt de nadruk meer op actief ervaren en beleven.

Reizen is niet voor iedereen weggelegd…. Of toch wel?!
In dit theater kun je reizen met de auto, boot, trein of luchtballon. Zie het landschap aan je voorbij komen, neem de auto en voel de wind door je haar.  Geniet van de zeegeluiden en dein mee op de boot. Maar je kunt ook je eigen koffer pakken en genieten van alle souvenirs. Reizen kun je hier vooral voelen, horen en  zien. Ieder in zijn eigen tempo.

Belevenistheater ‘Het Atelier’:
Bij deze Belevenis ligt de nadruk meer op actief ervaren en beleven.

Iedereen is kunstenaar in dit atelier. Op een magische wand met kleurrijke figuren is het dag of nacht en je laat figuurtjes bewegen en geluid maken. Met je stem en  door aan te raken. De wand met magneten nodigt uit om te pakken, te voelen, te kijken. In het atelier ook een ruimte voor ontspanning met zacht licht om bij te kunnen wegdromen.

Mini-Belevenis:
Bij deze Belevenis ligt de nadruk meer op passief ervaren en beleven.

Een onderwaterwereld, een prachtig oerwoud, de oosterse tuin, en een winterwereld.  Er valt in de Mini-Belevenis veel te beleven. Kom samen ontdekken. Geniet van de kleuren of van de vele dingen die je aan kunt raken.

Openingstijden
De Belevenis is, alleen op afspraak, geopend. Tussen 10.00 – 13.00 uur en 14.00 – 17.00 uur. U kunt ervoor kiezen om in de ochtend of de middag te komen. U reserveert altijd voor een dagdeel.  Een dagdeel de beide Belevenistheaters of een dagdeel de Mini-Belevenis. Per dagdeel/per onderdeel is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers (exclusief begeleiders).

Uw bezoek reserveren
Het is noodzakelijk om een reservering te maken. Stuur een mailbericht naar reserveringen@debelevenis.nl met uw naam, telefoonnummer, de datum waarop u ons wilt komen bezoeken en het aantal bezoekers inclusief begeleiders. Graag ook vermelden of u de belevenistheaters of de Mini-Belevenis wilt bezoeken.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u nader te informeren.

Entrée & lunch
Een entreekaartje voor de Belevenis kost € 17,50 per persoon per dagdeel (inclusief koffie/thee of chocolademelk). Eén begeleider per cliënt heeft gratis toegang. Voor € 9,50 per persoon (voor iedereen) verzorgen wij ook de lunch. Voor twee dagdelen (combinatie Mini-Belevenis en Belevenistheaters) zijn de kosten € 30,00 per persoon. Na uw bezoek ontvangt u een kostenoverzicht per email.

Meer weten?
Stuur een mail naar reserveringen@debelevenis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 


Grotere kaart weergeven