Reserveer uw bezoek

Openingstijden

Vanwege de zomervakantie is de Belevenis gesloten van 24/7 tot en met 14/8.
Na de zomervakantie hopen we u weer te mogen verwelkomen.


De Belevenis is, alleen op afspraak, geopend tussen 10.00 – 13.00 uur en 14.00 – 17.00 uur.
We zijn elke doordeweekse dag geopend, elke tweede en vierde zaterdag van de maand en elke vierde zondagmiddag van de maand.

U kunt ervoor kiezen om in de ochtend of de middag te komen. U reserveert altijd voor een dagdeel. Een dagdeel de Belevenistheaters of een dagdeel de Mini-Belevenis. Per dagdeel/per onderdeel is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers (exclusief begeleiders).

Uw bezoek reserveren
Het is noodzakelijk om een reservering te maken. Stuur een mailbericht naar reserveringen@debelevenis.nl met uw naam, telefoonnummer, de datum waarop u ons wilt komen bezoeken en het aantal bezoekers inclusief begeleiders. Graag ook vermelden of u de belevenistheaters of de Mini-Belevenis wilt bezoeken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u nader te informeren. U verklaart met het versturen van de mail dat u onze Privacyverklaring gelezen heeft.

Entrée & lunch
Een entreekaartje voor de Belevenis kost € 18,00 per persoon per dagdeel (inclusief koffie/thee of chocolademelk). Eén begeleider per cliënt heeft gratis toegang. Voor € 9,50 per persoon (voor iedereen) verzorgen wij ook de lunch. Voor twee dagdelen (combinatie Mini-Belevenis en Belevenistheaters) zijn de kosten € 31,00 per persoon. Na uw bezoek ontvangt u een kostenoverzicht per e-mail.

Meer weten?
Stuur een mail naar reserveringen@debelevenis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.