Ervaringen

Rated 5 out of 5
23 september 2022

Es hat uns soo gut gefallen dass wir regelmäßig wiederkommen. Mein Sohn hat so viel Spass gehabt.

Bedrana Dal
Rated 4 out of 5
13 september 2022

Mini belevenis: Erg leuke snoezel. Verschillende thema’s zoals jungle en Noordpool. Waterbed, iglo, paro de zeehond en een schommel.

We komen zeker weer een keer terug!

Bianca Lankhuijzen
Rated 5 out of 5
7 september 2022

Wij hebben met ons groot gezin (17 man) de verjaardag van mijn broertje gevierd in de belevenis en in de belevenis theater.

Mijn broertje en de andere kinderen heb zich super vermaakt. Wij zijn ontvangen door de gastvrouw die het ons echt naar ons zin heeft gemaakt. Top vrouw!

De mooi ingerichte ruimtes, rust en comfort waren een ware genot voor mijn geestelijke en lichamelijke beperkte broertje.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Familie Szebeni
Rated 5 out of 5
6 oktober 2021

Wij zijn als gezin in het grote belevenis theater geweest met ons zoontje met complex internaliserend autisme. Wat een fantastische ervaring. Van buiten lijkt het zo’n ander gebouw dan binnen. Binnen kom je in een totaal andere wereld met hoogstaande apparatuur, rust en comfort. De ruimte was schoon, fris en ontzettend efficiënt en mooi ingericht. Een aantal dingen waaronder de auto deed het niet naar behoren en we kregen keurig netjes een compensatie aangeboden. Het was een ideaal en prachtig uitje voor ons waarna we ons verblijf in Arnhem in het Ronald MacDonald Vakantiehuis hebben voortgezet.

K. Gaasbeek