Belevenistheaters

Bij deze Belevenis ligt de nadruk meer op actief ervaren en beleven.

Reizen is niet voor iedereen weggelegd…. Of toch wel?!
In dit theater kun je reizen met de auto, boot, trein of luchtballon. Zie het landschap aan je voorbij komen, neem de auto en voel de wind door je haar. Geniet van de zee-geluiden en dein mee op de boot. Maar je kunt ook je eigen koffer pakken en genieten van alle souvenirs. Reizen kun je hier vooral voelen, horen en zien. Ieder in zijn eigen tempo.

 In dit theater hebben we ook een atelier gedeelte. Op een magische wand met kleurrijke figuren is het dag of nacht en je laat figuurtjes bewegen en geluid maken. Met je stem en door aan te raken. De wand met magneten nodigt uit om te pakken, te voelen, te kijken. In het atelier is er ook een ruimte voor ontspanning met zacht licht om bij te kunnen weg dromen.

Alle attracties, decors, muziek, geluiden, licht- en video-effecten, het spelmateriaal en de activiteiten zijn gericht op zintuiglijke stimulering. De prikkels die de verschillende zintuigen activeren maken de gasten niet alleen bewust van hun omgeving, ze dagen hen ook uit om daar iets mee te doen en om contact te maken met een ander en die omgeving.

[ngg src=”galleries” ids=”26″ display=”basic_slideshow” gallery_width=”800″ gallery_height=”600″ arrows=”1″ thumbnail_link_text=”.”]