Over ons

 

 

Jaaroverzicht 2021

Het jaar 2021 was vergelijkbaar met 2020 door de aanhoudende Corona pandemie.

De mini belevenis is evenals in 2020 het gehele jaar van 2021 gesloten gebleven. Omdat de Belevenistheaters makkelijker schoon te houden zijn, er geen doorstroom is van andere publiek en het groots is opgesteld kregen we toestemming (van het park ’s Kooningsjaght) hebben we in de laatste maanden van 2021 op bescheiden wijze gasten kunnen ontvangen. Met de geweldige medewerking van de 6 vaste vrijwilligers en Siza zijn wij dankbaar dat toch circa 120 gasten met hun begeleiders De Belevenis hebben kunnen bezoeken. De gasten waren blij om ons weer te bezoeken. Wel bleef het aantal reserveringen achter omdat de mini belevenis gesloten bleef en weinig bezoekers een bezoek aandurfden.

Klik hier om verder te lezen en voor de financiële jaarrekening van 2021.


De doelstellingen van de Belevenis

  • Het realiseren en exploiteren van een permanente plek waar mensen met een ernstig meervoudige handicap, dementerende ouderen en ernstig zieke kinderen kunnen ervaren en beleven.
  • Het fungeren als kenniscentrum voor kennisinstituten, belangenverenigingen en producenten die op het niveau van inspiratie, ontwikkeling en fundamentele kennis de opgedane ervaringen kunnen gebruiken, en al hetgeen met voorgaande verband houdt, alles in de ruimste zin van het woord.